Kuntalaskenta aloittaa yhteistyön Kokemäen Kunnan kanssa.

29.8.2023

Kokemäen kaupungin taloushallintopalvelut Kuntalaskennalle: ”Yksi parhaiten hoidetuista projekteista”

Kokemäen kaupunki on aiemmin hoitanut taloushallintopalvelunsa itse, ja kaupungin palkkalistoilla oli tätä varten oma henkilöstö. Eläköitymisten myötä myös Kokemäellä oli luonteva hetki pohtia, miten taloushallintopalveluiden jatkuvuus voidaan turvata parhaalla mahdollisella tavalla ja minimoida samalla riskit.

Tehtyjen selvitysten perusteella Kokemäen kaupunki päätti kilpailuttaa taloushallintopalvelut, jonka myötä kumppaniksi valittiin Kuntalaskenta Oy. Kuntalaskennalla on vankka kokemus useiden kuntien talous- ja palkkahallinnosta.

Projektin käyttöönottovaihe saa Kokemäen kaupungilta kiitosta. ”Tietohallinnon näkökulmasta katsottuna ja vuosien kokemuksella monista eri projekteista, menee tämä projekti yhdeksi parhaiten hoidetuista”, sanoo kaupungin tietohallintopäällikkö Aki Ketonen.

”Yhteistyö Kuntalaskennan kanssa on ollut kautta linjan erinomaista. Asiat hoidetaan hyvin maanläheisesti ja ymmärrettävästi. Ison organisaation kankeus puuttuu kokonaan”, sanoo Kokemäen kaupungin talousjohtaja Tauno Mäkinen.

”Tämä on henkilökohtaista. Kuntalaskennan toiminnan ytimessä on asiakaspalveluperhe. Se koostuu joukosta sitoutuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla saavutettavissa, läsnä. Sama joukko haluaa sitoutua täsmällisyyteen ja tarkkuuteen. Se on henkilökohtaista.”, sanoo Kuntalaskennan toimitusjohtaja Pertti Vartiamäki.