Kuntien taloushallinto

28.3.2022

Kunnat ajan ja rahan puristuksessa

Tiedämme hyvin, että yhä useampi suomalainen kunta elää odotusten ja todellisuuden ristipaineessa. Tiedämme, että yhä useamman kunnan päättäjä tai vastuullinen työntekijä jää helposti yksin arkisten ongelmiensa kanssa. Kokemus on henkilökohtainen, tekijälle ja päättäjälle.

Jos Mirkka tai Markku sairastuu, kuka hoitaa palkanmaksun? Jos budjettirivit alkavat vääntyä vinoon, kenen kanssa kuntatekijä miettii tasapainottavia toimia? Kun numerot vilistävät silmissä, kenellä on edes kohtuulliset kiikarit ennustamiseen? Kenellä on taito kysyä mitä kuluu, kun aika ja raha puristavat?

Kuntalaskennalla on.

 

Kuntalaskenta on Suomen suurin pieni taloushallinnon kumppani. Kunnon kunnille.

Olemme tarkkaan miettineet sen, että teemme minkä lupaamme ja lupaamme sen, minkä voimme tehdä. Sovitussa ajassa sovitulla rahalla, ennakoiden ja tasapainossa asiakkaittemme tavoitteiden mukaisesti.

Toistetaanpa. Olemme suurin pieni. Mitä tämä tarkoittaa?

Kuntalaskennan toiminnan ytimessä on asiakaspalveluperhe. Tiedämme, että meillä ei ole hallussamme kaikkien uusimpia konsulttikielen muotitermejä. Tiedämme, että emme ole Suomen suurin toimija.

Olemme suurin pieni taloushallinnon kumppani kunnille ja niiden omistamille yhtiöille. Me yhdistämme henkilökohtaisen huolenpidon tehokkuuteen. Kuntalaskennan asiakaspalveluperheessä on joukko sitoutuneita ammattilaisia, jotka haluavat olla saavutettavissa, läsnä. Sama joukko haluaa sitoutua täsmällisyyteen ja tarkkuuteen. Tämä on meille henkilökohtaista.

 

Olemme vaihtoehto niille kunnille, jotka kysyvät: mitäs nyt tehdään, voiko tehdä paremmin?

 

Uskomme, että kuntien kannattaa miettiä kolmea kohtaa kumppanuusvalinnoissaan tarkasti:

  1. Mitä kunnallemme ollaan myymässä – ja mitä olemme tarkalleen ottaen ostamassa?
  2. Kuinka lähellä riskirajoja kuntamme nyt kulkee?
  3. Kuinka todennäköisesti saamme tarvittaessa apua ja millaista apua?

Ajan ja rahan puristuksessa, ennakoitavuuden ja tasapainon horjuessa, hilluminen ei paljoa auta.

Kilpailuttaminen kannattaa – Kuntalaskenta auttaa.

 

Ota yhteyttä

Juha Nupponen
Myyntipäällikkö
juha.nupponen@administer.fi
+358 40 550 5813