Kuntien kilpailuttajan opas

22.8.2021

Kuntalaskenta Oy on julkaissut kilpailuttajan oppaan

Olemme julkaisseet ilmaisen oppaan, joka on tarkoitettu työkaluksi ja tietolähteeksi kuntien viranhaltijoille ja kuntapäättäjille. Oppaasta löydät vastauksen siihen, mitä hyötyjä talous- ja palkkahallinnon kilpailutus tarjoaa kunnille ja kuinka onnistua kilpailutuksessa.  Saat käytännön neuvoja kilpailutuksen eri vaiheisiin ja oikean kumppanin valintaan. Löydät tästä oppaasta myös kätevän kilpailuttajan muistilistan, jonka avulla kilpailutusprosessi sujuu entisestä suoraviivaisemmin.

Voit ladata oppaan täältä:  https://www.kuntalaskenta.fi/lataa-ilmainen-kunnan-talous-ja-palkkahallinnon-kilpailuttajan-opas/

Autamme kuntia löytämään parhaat ratkaisut talous- ja palkkahallintoon – 30 % nykyistä edullisemmin, unohtamatta laadukasta palvelua.

 

Apua yllättäviin tilanteisiin

Monissa pienissä kunnissa talous- ja palkkahallinto on yhden ihmisen vastuulla, ja yllättävissä tilanteissa omaa varahenkilöä ei välttämättä ole saatavilla. Kuntalaskenta pystyy tällaisissa tilanteissa ottamaan tilanteen nopeasti haltuunsa ja tarjoamaan asiakkaille asiantuntevaa palvelua sekä riittävät henkilöresurssit varahenkilöineen.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä mikäli teillä on tarvetta taloushallinnon resursseille, vaikka vain määräaikaisestikin. Lue myös määräaikaisesta yhteistyöstämme Joroisten ja Juupajoen kuntien kanssa täältä: Kuntalaskenta avuksia Juupajoen ja Joroisten kuntien palkkahallintoon

Lisätietoja saat Myyntipäällikkö Juha Nupposelta p.040 550 5813 tai juha.nupponen@administer.fi