Kuntalaskenta Oy

12.3.2021

Juha Nupponen Kuntalaskennan uudeksi Myyntipäälliköksi

Juha Nupponen aloitti Kuntalaskennan myyntipäällikkönä 15.2.2021. Juhalla on laaja osaaminen ja kokemus kunta-alalta ja kuntien taloushallinnosta.

-Viime vuodet ovat olleet Kuntalaskennalle kehityksen ja kasvun aikaa. Yrityksen vahvat tulevaisuudennäkymät, koronasta huolimatta, antavat erinomaiset mahdollisuudet liiketoimintojemme edelleen kehittämiseen, sanoo toimitusjohtaja Pertti Vartiamäki

-Haimme myyntipäälliköksi henkilöä, jolla oli kokemusta kunta-alan toimintaympäristöstä ja taloushallinnosta sekä ymmärrystä ja vahvoja näyttöjä asiakasprojektien onnistuneesta läpiviennistä. Juha Nupposen tausta ja osaaminen vastasivat tähän erittäin hyvin. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme Juhan osaksi Kuntalaskennan tiimiä.