Olli_ainasvuori

15.12.2020

Olli Ainasvuori nimetty Kuntalaskenta Oy:n hallitukseen

Kuntien talous- ja palkkahallintoon erikoistunut Kuntalaskenta Oy saa hallitukseensa vahvaa kunta-alan osaamista Olli Ainasvuoren liittyessä yhtiön hallituksen jäseneksi. Kuntasektorin erinomaisesti tunteva digitalisaation asiantuntija Ainasvuori tuo Kuntalaskennalle tuoretta näkemystä ja kattavaa kokemusta kuntamarkkinasta.

Kuntalaskennan hallituksen tuore vahvistus Olli Ainasvuori johtaa perustamaansa MOST Digital Oy -robotiikkayhtiötä. Aiemmin hän on toiminut julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja tuottavan Kunnan Taitoa Oy:n, nykyisen Sarastian, toimitusjohtajana. Ainasvuoren kokemus yli 15 vuoden kokemus vaativista asiantuntija- ja johtamistehtävistä sekä kunnille räätälöidystä palvelutuotannosta tukee erinomaisesti Kuntalaskennan kasvustrategiaa.

”Olli Ainasvuorella on sellaista osaamista, jota Kuntalaskennan hallituksessa on kaivattu. Pitkän kokemuksensa ansiosta hän tuntee kuntapuolen markkinat perinpohjaisesti ja pystyy hallituksen jäsenenä tuomaan pöytään vahvaa ja perusteltua näkemystä. Osaavalla hallituksella ja toimivalla organisaatiolla meidän on hyvä lähteä kasvattamaan liiketoimintaamme”, sanoo Kuntalaskennan toimitusjohtaja Pertti Vartiamäki.

Taloushallinnon digitalisaation edetessä automatisaatio ja tekoälyn mahdollisuudet herättävät entistä enemmän kiinnostusta alan yrityksissä. Ainasvuoren asiantuntemus tälläkin saralla tarjoaa mahdollisuuksia Kuntalaskennalle. Yhtiö kuuluu Administer-konserniin, joka tunnetaan jatkuvasti kehittyvistä sähköisen taloushallinnon ratkaisuista ja palveluista.

”Digitalisaatio haastaa yrityksiä koko ajan enemmän, ja haasteeseen on oltava valmis tarttumaan. Näen Kuntalaskennan uuden ajan toimijana, jolle taloushallinnon digitalisaatio on ennen kaikkea tilaisuus kasvaa ja kehittyä. Kuntakenttä on perinteisesti suhtautunut varovaisesti muutoksiin talous- ja henkilöstöhallinnossa, mutta se on viimeisen kymmenen vuoden aikana alkanut avautua, mikä luo uusia mahdollisuuksia niin kunnille kuin palveluntuottajillekin”, Ainasvuori sanoo.

Kuntalaskenta Oy on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa sähköisiä talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja sekä kehittämiskonsultointia julkisyhteisöille ympäri maata. Kuntalaskennan omistavat Pieksämäen kaupunki ja Administer Oy. Yhtiön asiakkaita ovat muun muassa Pieksämäen kaupunki ja sen konserniyhtiöt, Juvan, Rantasalmen, Rautalammin ja Tammelan kunnat sekä useat yhdistykset.

 

Lisätietoa:

Pertti Vartiamäki
Toimitusjohtaja
Kuntalaskenta Oy
p. +358 45 892 1765
pertti.vartiamaki@administer.fi

Olli Ainasvuori
Hallituksen jäsen, Kuntalaskenta Oy
Toimitusjohtaja, MOST Digital Oy
p. +358 40 718 6632
olli.ainasvuori@mostdigital.fi