8.5.2024

Kuntalaskennan toimitusjohtaja vaihtuu

Vuodesta 2018 Kuntalaskennan toimitusjohtajana toiminut Pertti Vartiamäki jättää yhtiön ja väliaikaisena toimitusjohtajana toimii Administer Groupin talousjohtaja Kalle Lehtonen 8.5.2024 alkaen. Kuntalaskennan hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun.

– Haluan lämpimästi kiittää Pertti Vartiamäkeä hienosta työstä yhtiön toimitusjohtajana. Vartiamäen johdolla Kuntalaskenta on tehnyt ison kasvuloikan ja yhtiön asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina merkittävästi, sanoo Kuntalaskennan hallituksen puheenjohtaja Erkki Lappi.

Kuntalaskennan pääomistaja on Pieksämäen kaupunki, ja Administer Group on yhtiön vähemmistöosakas.

 

Lisätiedot:

Erkki Lappi
hallituksen puheenjohtaja
puh. 0400 557 136
erkki.lappi@ekinmuovi.fi

Kalle Lehtonen
vt. toimitusjohtaja 8.5.2024 alkaen
puh. 0400 539 968
kalle.lehtonen@administer.fi