30.6.2020

CGI ja Kuntalaskenta Oy tiivistävät yhteistyötään

CGI ja Kuntalaskenta Oy tiivistävät yhteistyötään talous- ja henkilöstöhallinnon palveluissa. Kuntien talous- ja palkkahallinnon palveluita tuottava Kuntalaskenta on ottanut IT-palveluyhtiö CGI:n HR-tietojärjestelmät osaksi palvelutarjontaansa. Jatkossa CGI:n järjestelmiä käyttävät kunnat voivat hyödyntää Kuntalaskenta Oy:n palveluja aiempaa helpommin ja nopeammin.

”CGI on Suomen kuntakentällä johtava talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien toimittaja. Tiivistämällä yhteistyötä ja ottamalla CGI:n järjestelmät osaksi palvelujamme, pystymme nyt tarjoamaan kunnille uusia säästömahdollisuuksia näinä taloudellisesti haastavina aikoina”, kiteyttää yhteistyön merkityksen Kuntalaskenta Oy:n toimitusjohtaja Pertti Vartiamäki.

Kuntalaskennan asiakkaista CGI:n talous- ja palkkahallinnon järjestelmiä käyttävät jo mm. Pieksämäen kaupunki, sekä Juvan ja Rantasalmen kunnat.

”CGI:n pitkäjänteinen järjestelmäkehittäminen yhdistettynä meidän maanlaajuiseen palvelukykyyn tarjoaa kunnille paitsi uusia mahdollisuuksia talous- ja palkkahallinnon tehostamiseen myös helpotusta ja turvattua jatkuvuutta vaativan toimintaympäristön hallintaan”, jatkaa Vartiamäki.

”Näemme Kuntalaskenta Oy:n olevan vahva palveluntarjoaja meille tärkeälle kuntasektorille, joten olemme iloisia saadessamme heidät mukaan kumppaniverkostoomme”, kertoo CGI:n kuntatoimialan palveluista vastaava johtaja Mika Sairanen.

 

Lisätietoja:

Mika Sairanen
johtaja, kuntasektorin palvelut, CGI Suomi
+358 40 509 4925
mika.sairanen@cgi.com

Pertti Vartiamäki
toimitusjohtaja
Kuntalaskenta Oy
+358 45 892 1765
pertti.vartiamaki@administer.fi

Esa Luoto
PR Lead, CGI Suomi
+358 50 380 5601
esa.luoto@cgi.com

 

Vuonna 1976 perustettu CGI on maailman ja Suomen suurimpia riippumattomia IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiöitä. Suomessa CGI työllistää yli 3 700 henkilöä 18 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti yhtiöllä on 77 500 konsulttia ja muuta asiantuntijaa. CGI tarjoaa kokonaisvaltaista palveluvalikoimaa asiakkaiden liiketoiminnan ja IT-ratkaisujen kehittämiseen, integrointiin ja hallintaan. Palvelutuotannossa CGI luottaa paikalliseen läsnäoloon, globaaleihin palveluverkostoihin ja IP-ratkaisuihin auttaessaan asiakkaita saavuttamaan tuloksia ja onnistumaan digitaalisessa muutoksessa. CGI:n liikevaihto on 11,5 Mrd. C$, ja yritys on listattu Toronton sekä New Yorkin pörsseissä (TSX:GIB.A ja NYSE:GIB). Lisätietoa: www.cgi.com ja www.cgi.fi.

Kuntalaskenta Oy on vuonna 2004 perustettu yhtiö, jonka liikevaihto on n. 1,2 M€. Yhtiön toimialana on talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottaminen ja kehittämiskonsultointi julkisyhteisöille. Kuntalaskennassa työskentelee 13 talous ja henkilöstöhallinnon ammattilaista, joilla on vankka kuntaalan työkokemus ja osaaminen. Kuntalaskenta palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen ja asiakkaitamme ovat mm. Pieksämäen kaupunki ja sen konserniyhtiöt, Rautalammin kunta, Juvan kunta ja Rantasalmen kunta. Olemme myös osa Administer Groupia, mikä takaa palveluillemme valtakunnallisen osaajaverkoston tuen ja kärkitason sähköiset taloushallinnon järjestelmät. Kuntalaskennan omistavat Pieksämäen kaupunki ja Administer Oy yhdessä.