Haetaan palkka-asiantuntijaa

Haetaan palkka-asiantuntijaa

Kuntalaskenta Oy on vuonna 2004 perustettu yhtiö, jonka liikevaihto on noin miljoona euroa. Kuntalaskennan omistaa Pieksämäen kaupunki (50,1%) ja Administer Oy (49.9%). Yhtiön toimialana on talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden tuottaminen ja kehittämiskonsultointi julkisyhteisöille. Kuntalaskennassa työskentelee 12 talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista, joilla on vankka kunta-alan työkokemus ja osaaminen. Kuntalaskenta palvelee asiakkaitaan ympäri Suomen. Kuntalaskenta Oy on osa Administer -konsernia. Administer Oy on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa.

Haemme Pieksämäen toimistollemme

PALKKA-ASIANTUNTIJAA

Palkka-asiantuntijamme huolehtivat kunta-alan asiakkaidemme palkanlaskennasta, neuvonnasta ja ohjeistamisesta sekä asioivat asiakkaiden puolesta viranomaisten ja sidosryhmien kanssa. Asiakas on toimintamme keskiössä, joten asiakaspalvelu on iso osa työnkuvaa ja asiakaspalveluhenkisyys edellytys tehtävässä menestymiseen. Palkanlaskennan rutiinien lisäksi tehtävään kuuluu keskeisesti kunta-alan työehtosopimusten ja lakipykälien tulkinta. Palkka-asiantuntijamme myös neuvoo ja tekee yhteistyötä muun Kuntalaskennan taloustiimin kanssa.

Edellytämme, että sinulla on joko alan koulutus (esimerkiksi merkonomi tai tradenomi) ja/tai työkokemusta palkanlaskennasta ja kunta-alasta. Saatat olla vasta työurasi alussa, mutta sinulla on motivaatiota oppia ja kasvaa alan ammattilaiseksi. Me tuemme sinua ammattilaiseksi tulemisessa.

Tulevalta palkka-asiantuntijaltamme odotamme innostuneen asenteen ohella hyviä vuorovaikutustaitoja, jatkuvaa halua itsensä kehittämiseen sekä toimeen tarttuvaa ja rohkeaa otetta työntekoon.

Pääset osaksi isoa konsernia ja kehittymään kunta-alan asiantuntijaksi. Saat kokonaisnäkemyksen kuntapuolen toiminnasta, monipuolisia haasteita ja mahdollisuuksia luotettavassa ja vakituisessa työpaikassa, jossa joustetaan työntekijöiden tarpeiden mukaisesti.

Tunnistitko itsesi? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi hakulinkin kautta viimeistään 23.6.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Lisätietoja: Laskentapäällikkö Pirjo Lappi puh. 044 788 2771 ja pääkirjanpitäjä Mirka Valkonen puh. 044 799 5234.

HAE TÄSTÄ!

Merkitty: , , , , , ,