Haetaan harjoittelijoita keväälle 2019

Haetaan harjoittelijoita keväälle 2019

Haluatko kehittyä taloushallinnon taitajaksi? Meillä pääset tekemään oikeita töitä hyvässä ohjauksessa. Harjoittelupaikkamme keväälle 2019 ovat nyt haettavissa.

KIRJANPIDON TYÖHARJOITTELU

Tehtäviisi kuuluvat ulkoiseen laskentaan liittyvät avustavat tehtävät, kuten asiakasyritysten juokseva kirjanpito (osto- ja myyntireskontran hoitaminen ja tiliotteiden täsmäyttäminen). Pääset oppimaan monipuolisesti kirjanpidon perusteita, kuten eri toimialojen ja yhtiömuotojen kirjanpitoa, verotusta, ulkomaan kauppaa sekä avustamaan tilinpäätöksissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aitoa halua ratkoa asiakkaiden haasteita. Sinulla on itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Hyvän koulutustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön, kattavan työtehtävät, kannustavan työilmapiirin sekä asiantuntevat työkaverit, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua harjoittelusi aikana. Harjoittelu on palkallinen ja alkaa sopimuksen mukaan joulu- tammikuussa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi alla olevan hakulinkin kautta viimeistään 25.11.2018. Mainitsethan hakemuksessasi, että olet hakemassa Kuntalaskentaan harjoittelijaksi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakulomakkeeseen pääset tästä.

 

Yhteyshenkilö

Mari Pekkarinen

HR-koordinaattori

040 358 5457

mari.pekkarinen@administer.fi

Merkitty: , , ,