Administer osti 49 prosentin osuuden Kuntalaskenta Oy:stä

Taloushallinnon palveluyritys Administer Oy ostaa Pieksämäen kaupungilta 49 prosentin osuuden kuntien taloushallinnon palveluita tuottavasta Kuntalaskenta Oy:stä. Suurimpana omistajana pysyvä Pieksämäen kaupunki ja Administer ovat sopineet tiiviistä yhteistyöstä.

”Laajentamalla toimialuettaan kuntien taloushallintoon Administer voi tuoda uusinta teknologiaa myös kunta-alan käyttöön ja parantaa siten niin toiminnan tehokkuutta kuin luotettavuuttakin. Kuntalaskennan osaava henkilöstö saa erityisosaamisensa tueksi Administer-konsernin monipuolisen asiantuntemuksen ja nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon ohjelmiston. Samalla Administer pääsee hyödyntämään työntekijöiden vahvaa kokemusta kuntien taloushallinnosta”, sanoo Administerin toimitusjohtaja Peter Aho.

”Administer ottaa vetovastuun Kuntalaskennan päivittäisestä toiminnasta sekä yhtiön kehittämisestä. Pieksämäen kaupungin rooli on jatkossa pääasiassa hallinnollinen. Tällä työnjaolla ja läheisellä yhteistyöllä pystymme parhaiten huolehtimaan niin kaupungin taloushallinnosta kuin Kuntalaskennan pitkän aikavälin liiketoiminnallisesta kehityksestä ja kannattavuudesta”, sanoo Pieksämäen vs. kaupunginjohtaja Ulla Nykänen.

Kuntalaskenta Oy huolehtii mm. Pieksämäen kaupungin ja Rautalammin taloushallinnosta. Yhtiön palveluksessa on 11 henkilöä Pieksämäellä. Administerin 400 taloushallinnon ammattilaista palvelevat asiakkaitaan jo 22 paikkakunnalla ympäri Suomen ja Ruotsissa. Administerin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan keskittymään liiketoimintansa ja tuottavuutensa kasvattamiseen taloushallintoa digitalisoimalla.

Lisätietoja

Ulla Nykänen
vs. kaupunginjohtaja
Pieksämäen kaupunki
Puh. 044 368 6801
ulla.nykanen@pieksamaki.fi

Peter Aho
Toimitusjohtaja
Administer Oy
Puh. 040 501 3661
peter.aho@administer.fi

Administer Oy (www.administer.fi) on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijäyritys. Vuonna 1985 perustettu yritys on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää 400 taloushallinnon ammattilaista ja asiakkaita on 4000 eri toimialoilta, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin. Administer vapauttaa asiakkaiden aikaa tuottavaan liiketoimintaan muuttamalla taloushallinto paperittomaksi ja reaaliaikaiseksi. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa.

Merkitty: , , ,